Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τένις: Αντιμέτωπος με τον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του ATP Finals

Τένις: Αντιμέτωπος με τον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του ATP Finals

Το εμπόδιο του Ρότζερ Φέντερερ καλείται να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του ATP Finals.O Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό στον ημιτελικό,

που θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/11) στις 16:00 (Cosmotesport 6), καθώς νωρίτερα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ νίκησε στο τελευταίο ματς τον αδιάφορο, Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ (6-4, 7-6).

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τον «Βασιλιά» στο δρόμο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ενώ ταυτόχρονα έστειλε... σπίτι του τον Ράφα Ναδάλ, που νωρίτερα είχε νικήσει με 2-1 τον Τσιτσιπά.

Ο Ζβέρεφ, που είναι ο κάτοχος του τίτλου, με την επιτυχία του απέναντι στο Ρώσο πήρε τη δεύτερη θέση και στον άλλο ημιτελικό του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ (22:00).

Να σημειωθεί ότι μετά τη νίκη του Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ, ενώ ο Ναδάλ υστέρησε στην τριπλή ισοβαθμία και αποκλείστηκε.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 16/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr