Print this page
Με ανατροπή ο Τσιτσιπάς 2-1 τον Χουρκάτζ

Με ανατροπή ο Τσιτσιπάς 2-1 τον Χουρκάτζ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με ανατροπή τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτζ στην πρεμιέρα του και προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο β΄ γύρο του τουρνουά του Ρότερνταμ, στην τέταρτη συμμετοχή του

και ανήμερα των 23ων γενεθλίων του αντιπάλου του. Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Αλιάζ Μπέντενε, που απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μπενουά Περ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε χωρίς ρυθμό, με αποτέλεσμα ο Χουρκάτζ να το εκμεταλλευτεί και να προηγηθεί με 5-4 games και 40-0, αλλά το άγχος του έβαλε «βούτυρο στο ψωμί» του αντιπάλου του, που με 8 σερί πόντους προηγήθηκε με 6-5, για να χάσει τελικά το σετ με 6-7 κάνοντας πολλά λάθη.

Στο δεύτερο σετ ο Πολωνός προσπέρασε γρήγορα με 2-0, αλλά στο σημείο εκείνο ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε την αντεπίθεσή του. Το 0-2 έγινε 4-2 εν ριπή οφθαλμού, η αυτοπεποίθηση επέστρεψε και το σετ κατακτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες (6-3), για να ακολουθήσει ο μονόλογος στο τρίτο (6-1) και τελευταίο σετ της αναμέτρησης.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 12/02/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr