Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ακυρώθηκαν οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής του Μπακού

Ακυρώθηκαν οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής του Μπακού

Οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής στο Μπακού ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν θα αγωνιστούν στους κρίκους και στο μονόζυγο,

καθώς η Κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν αποφάσισε να αυξήσει τα μέτρα πρόληψης.

Η ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία αναφέρει: «Οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού δεν θα διεξαχθούν μετά την απόφαση της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων για ένα μήνα. Την Παρασκευή (13/3) ανακοίνωσε τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από τις 14 Μαρτίου για την προστασία της χώρας από τον κορωνοϊό».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ελληνική αποστολή επιστρέφει εσπευσμένα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/03), μέσω Κωνσταντινούπολης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς έξι αθλητές της Εθνικής ανδρών (Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος-Άγγελος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Γαριβάλδης), συνοδευόμενοι από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Δημήτρη Ράφτη, Θεόφιλο Λαλεχό, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, τον γιατρό Οδυσσέα Παξινό και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 14/03/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr