Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Κορακάκη: Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Κορακάκη: Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Άννα Κορακάκη χαρακτήρισε δίκαιη την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αναφέρθηκε στον κίνδυνο που υπάρχει να υπάρξει κρούσμα στο ολυμπιακό

χωριό, όπου θα βρίσκονται χιλιάδες αθλητές, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για το αγωνιστικό σκέλος.

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς. Η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» σχολίασε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και συνέχισε:

«Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα, γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα, αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο ολυμπιακό χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 20/03/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr