Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι με τζακ ποτ 2.850.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση

ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι με τζακ ποτ 2.850.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση

Από την ερχόμενη εβδομάδα τρεις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι μπορούν να παίξουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα 2.850.000 ευρώ που μοιράζει το δημοφιλές παιχνίδι

του ΟΠΑΠ στην κλήρωση της Κυριακής. Τα συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν ενισχύσει το ενδιαφέρον των παικτών, που συμπληρώνουν ήδη τα δελτία του μέσω κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή ή tablet.

Το ΤΖΟΚΕΡ από την ερχόμενη εβδομάδα και κάθε εβδομάδα θα έχει τρεις κληρώσεις αντί για δύο. Στις καθιερωμένες κληρώσεις της Κυριακής και της Πέμπτης προστίθεται και αυτή της Τρίτης. Και οι τρεις κληρώσεις θα διεξάγονται την ίδια ώρα, στις 22:00, και η κατάθεση των δελτίων θα ολοκληρώνεται στις 21:30.

Πώς θα συμπληρώσετε το δελτίο σας

Για να δοκιμάσετε από το σπίτι την τύχη σας στο ΤΖΟΚΕΡ και να συμπληρώσετε διαδικτυακά το δελτίο σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

· Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Στον υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr

· Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να κάνετε εγγραφή

· Κλικάρετε τους αριθμούς της επιλογής σας

· Καταθέτετε το δελτίο σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία κατάθεσης, θα λάβετε email με το δελτίο σας.

 

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 28/03/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr