Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η νέα επένδυση του Κριστιάνο Ρονάλντο ύψους οκτώ εκατ. ευρώ

Η νέα επένδυση του Κριστιάνο Ρονάλντο ύψους οκτώ εκατ. ευρώ

Η δίμηνη παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τη σύζυγό του Χορχίνα, τα τέσσερα παιδιά τους και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα στη Μαδέιρα, κατά την περίοδο του lockdown, έδωσε την ευκαιρία στον

Πορτογάλο σούπερ-σταρ, να πραγματοποιήσει ακόμη μία πολύ μεγάλη επένδυση στην πατρίδα του ύψους οκτώ εκατ. ευρώ.Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική «Correio da Manha» ο CR7 επένδυσε στο real estate. Τι αγόρασε;

Μια έκταση 10.000 τ.μ. στο Κασκάις, που είναι μία πόλη, η οποία απέχει 30 χλμ από τη Λισσαβόνα κι έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα σε όλη τη χώρα.

Εκεί ο Κριστιάνο κατασκεύασε ένα ονειρεμένο αρχοντικό στην περιοχή Κουίντα ντα Μαρίνια, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ένα περιβάλλον με άφθονη βλάστηση, λίμνες, γήπεδα του γκολφ, το οποίο μάλιστα «επικοινωνεί» με ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο και πολλά πολυτελή εστιατόρια.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η εν λόγω επένδυση του άσου της Γιουβέντους δεν αφορά τη μετεγκατάσταση του ιδίου ή της οικογένειάς του στη συγκεκριμένη έπαυλη.

Στον αντίποδα, αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατασκευές στο αρχοντικό, ο Κριστιάν σκοπεύει να το ενοικιάσει, γνωρίζοντας καλά πως η περιοχή έχει γνωρίσει τρομερή «άνθηση» τα τελευταία χρόνια, τραβώντας όλη την... αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κύκλου της Πορτογαλίας, καθώς είναι πολύ κοντά στην πρωτεύουσα και διαθέτει τη φημισμένη παραλία Γκουίντσο.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 20/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr