Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Οι αξιώσεις της Μπαρτσελόνα «φρενάρουν» την Τσέλσι για τον Κουτίνιο

Οι αξιώσεις της Μπαρτσελόνα «φρενάρουν» την Τσέλσι για τον Κουτίνιο

Πριν καν βγει η εφετινή σεζόν, η Τσέλσι έχει δημιουργήσει «αναταράξεις» στη μεταγραφική αγορά έχοντας ξοδέψει 50 εκατ. ευρώ για τον Τίμο Βέρνερ και 40 εκατ. ευρώ για τον Ζίγιες του Άγιαξ. Ως εκ τούτου,

το μεταγραφικό μπάτζετ της έχει περιοριστεί αρκετά για νέες κοστοβόρες αγορές.

Οι «μπλε» του Λονδίνου θα ήθελαν να κλείσουν και τον Φελίπε Κουτίνιο εν όψει της νέας σεζόν, οι οικονομικές αξιώσεις της Μπαρτσελόνα -που ζητάει 100 εκατ. ευρώ- «φρενάρουν» προς το παρόν, κάθε... σκέψη.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραμένει επί του παρόντος στο Μόναχο, όντας τραυματίας στην επανεκκίνηση της Bundesliga, όμως όσο η τιμή του μένει σ’ αυτά τα ύψη, τόσο θα μικραίνει και η λίστα με τους υποψήφιους αγοραστές.

Βασική επιλογή για τους «μπλαουγκράνα» παραμένει η Νιούκαστλ, εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «ανθρακωρύχων» στο σαουδαραβικό fund που ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα στην Premier League, ενώ ενδιαφέρον για τον Κουτίνιο έχουν επιδείξει και οι Τότεναμ, Έβερτον. Όχι πάντως σ’ αυτά τα ποσά...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 10/06/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr