Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης και επίτιμος πρόεδρος της ομάδας μέχρι σήμερα.Ο εκλιπών εδώ και αρκετές ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή,

καθώς ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας.Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων. Ήταν Έλληνας διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως επίτιμος πρόεδρος. Έχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του σωματείου και γενικός αρχηγός. Καταγόταν από εύπορη οικογένεια.

Το 1953 ενώ αναμενόταν η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Παρέμεινε τερματοφύλακας του μέχρι το 1962. Κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα (απ' το 1955 έως το 1959) και ισάριθμα Κύπελλα.

Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 12 φορές. Στην Α΄ κατηγορία έπαιξε σε 57 παιχνίδια.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 17/08/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr