Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αφαιρείται το Χρυσό του Πεκίνου από τον Usain Bolt-Τι συνέβη;

Αφαιρείται το Χρυσό του Πεκίνου από τον Usain Bolt-Τι συνέβη;

Στις 22 Αυγούστου του 2008, η ομάδα της Τζαμάικα έσπαγε το Παγκόσμιο Ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4×100 των ανδρών, με τον άκρως επιτυχημένο δρομέα Usain Bolt να βάζει ένα ακόμη μετάλλιο στο παλμαρέ του.

Η ομάδα συνολικά αποτελούταν από τους Nesta Carter, Michael Frater, Usain Bolt, Asafa Powell και Dwight Thomas. Ωστόσο 8,5 χρόνια μετά από εκείνο το βράδυ φαίνεται πως το Ολυμπιακό μετάλλιο πρόκειται να αφαιρεθεί τόσο από τον Bolt όσο και από τους συναθλητές του!

Ο λόγος είναι πως ο Carter, που ήταν μέλος της τετράδας βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία! Το δείγμα του Τζαμαϊκανού ήταν ανάμεσα στα 454 που επανεξετάστηκαν από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή πέρυσι και στον έλεγχο ήταν θετικό στην ουσία μεθυλεξαναμίνη.

Τι κι αν είχαν σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 37.10; Όπως όλα δείχνουν το Χρυσό Μετάλλιο θα αφαιρεθεί από την ομάδα των δρομέων.

Θυμηθείτε την κούρσα τους.

 

Last modified on 25/01/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media