Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εκτός Europa League ο ΠΑΟΚ, 2-1 η Ομόνοια

Εκτός Europa League ο ΠΑΟΚ, 2-1 η Ομόνοια

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Κύπρο από την Ομόνοια και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν επί της Γρανάδα έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 9’

με τον Κακουλή και ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 39’ με τον Τζόλη. Την πρώτη νίκη της Ομόνοιας στους ομίλους χάρισε στο 84’ με πέναλτι ο Γκόμεθ.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χωρίς ομαδικό πνεύμα, αναλώθηκε παρά την συντριπτική του υπεροχή σε παιχνίδι φλυαρίας και γνώρισε μια ήττα εκτός προγράμματος αφού για δεύτερη φορά δεν κατάφερε να νικήσει την κυπριακή ομάδα η οποία κέρδισε όλους τους βαθμούς της στο Ε όμιλο στα δυο παιχνίδια της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ που από το 9' δέχτηκε το πρώτο πλήγμα από την Ομόνοια. Στην φάση αυτή ο Σενέ έκανε το σουτ για την Ομόνοια, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε προσωρινά, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε σωστά και ο Κακουλής έκανε το 1-0 . Ο ΠΑΟΚ με το εις βάρος του σκορ προσπάθησε να γίνει επιθετικός και στο 23' σουτ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ, κι ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης άρχισε να δείχνει αδυναμίες στην άμυνα και στην ανάπτυξη της στην επίθεση.

Στο 39' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Μετά από άψογη συνεργασία Ουαγκέ, Ελ Καντουρί και Ζίφκοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Τζόλη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα κυπριακά δίχτυα για να ισοφαρίσει.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ βρήκε την ηρεμία που χρειάζονταν και έγινε πιο ουσιαστικός. Προσπάθησε για ένα δεύτερο γκολ ως την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και είχε την ευκαιρία να το πετύχει. Μάλιστα στο 40' ο Άγγλος ρέφερι θα μπορούσε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών σε βάρος της Ομόνοιας, όταν ο Σφιντέρσκι από μαρκάρισμα των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος όμως τελικά δεν καταλόγισε την παράβαση.

Με διπλή αλλαγή ξεκίνησε στην επανάληψη το παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ. Ο Μουργκ αντί του Σβαμπ και ο Γιαννούλης αντί του Ουαγκέ, ήταν οι επιλογές του Γκαρσία για να γίνει πιο ουσιαστικός και πιο οργανωτικός. Μάλιστα στο 47' ο Ελ Καντουρί πλησίασε στο δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 50' η Ομόνοια έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ο Σενέ από λάθος του Κρέσπο, σουταρε αρχικά και απομάκρυνε σωτήρια ο Ζ.Ζίφκοβιτς και στην επαναφορά της μπάλας ο Τζιωνής σούταρε στο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Στο 55' ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα σε σουτ του Μουργκ, αλλά όταν αυτή έφτασε στον Σφιντέρσκι ούτε και ο Πολωνός δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 83' ο Ελ Καντουρί ανέτρεψε τον Λοϊζου στην περιοχή ο Άγγλος ρέφερι σφύριξε το πέναλτι και ο Τζόρντι Γκόμες με εύστοχη εκτέλεση ανέβασε το σκορ στο 2-1 για την Ομόνοια.

Ως το τέλος της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των Κυπρίων και το τελικό 2-1 ψαλλιδίζει τις προοπτικές του ΠΑΟΚ που πλέον πρέπει να αφοσιωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα....

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 04/12/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr