Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ: Τι δεν απάντησε ο Κομίνης και η «μαγική εικόνα» στο γκολ του Βαρέλα

ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ: Τι δεν απάντησε ο Κομίνης και η «μαγική εικόνα» στο γκολ του Βαρέλα

Πέταξε την μπάλα στην... εξέδρα ο Γιώργος Κομίνης τόσο για το γκολ του Βαρέλα όσο και για τους λόγους της διακοπής στο ντέρμπι της Τούμπας.Ασάφειες αλλά και κενά περιλάμβανε η συμπληρωματική κατάθεση του Γιώργου Κομίνη

στα ερωτήματα που του έθεσε ο προεδρος του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε τη διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Κυρίως δεν ξεκαθάρισε την υπαιτιότητα της διακοπής πετώντας την μπάλα στην εξέδρα αναφέροντας πως πήρε την απόφαση μετά την εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο και την ενημέρωση της ΑΕΚ πως αδυνατεί να επιστρέψει σε τέτοιο κλίμα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν απάντησε δηλαδή σε βάρος ποιας ομάδας και με τίνος υπαιτιότηα διέκοψε το παιχνίδι, καταγράφοντας μόνο τα περιστατικά της εισόδου των Σαββίδη-Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο και όσα του μετέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Last modified on 19/03/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr