Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

NBA: Η γκάφα της χρονιάς, στο ματς της χρονιάς και 1-0 οι Ουόριορς

NBA: Η γκάφα της χρονιάς, στο ματς της χρονιάς και 1-0 οι Ουόριορς

Επικός ήταν ο πρώτος τελικός στο NBA με τους Ουόριορς να κάνουν το 1-0 στην σειρά, επικρατώντας 124-114 στην παράταση (107-107 στην κανονική διάρκεια) σ’ ένα ματς που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία με τα κατορθώματά του

και τον Τζέι Αρ Σμιθ να κάνει την πιο… χαζή κίνηση!Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή και παρά την αρχική διαφορά των 11 πόντων που είχαν πάρει οι Καβαλίερς στη δεύτερη περίοδο (51-40) οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο στα ίσια (56-56).
Στην τρίτη περίοδο ήταν η σειρά των Ουόριορς να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άφησε τους Πρωταθλητές να πάνε σε μία εύκολη επικράτηση, φτάνοντας στο τελευταίο λεπτό, όπου έγιναν… όργια. Στα 50,8’’ για το τέλος, ο «Βασιλιάς» με έμμεσο τρίποντο έκανε το 104-102 για τους Καβαλίερς, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Ντουράντ ευστόχησε σε δύο βολές, σε μία φάση που οι διαιτητές είχαν δείξει αρχικά επιθετικό φάουλ του άσου των «Πολεμιστών» στον Τζέιμς.

Read more: https://www.onsports.gr

Last modified on 01/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr