Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στον ώμο έστειλε μήνυμα στα Social media και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε.«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί

και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Last modified on 06/11/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr