Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λουτσέσκου: «Μας "έκλεψαν" το πρωτάθλημα γιατί ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε στο γήπεδο»

Λουτσέσκου: «Μας "έκλεψαν" το πρωτάθλημα γιατί ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε στο γήπεδο»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή τη βράβευσή του ως προπονητής της χρονιάς στη Ρουμανία, αναφέρθηκε εκ νέου στο περσινό πρωτάθλημα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων

ότι «αυτό που συνέβη πέρυσι, ήταν πέρα από κάθε φαντασία, μας πήραν τους βαθμούς στα δικαστήρια».Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείς αν το πρωτάθλημα με τον δικέφαλο του Βορρά θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τη σεζόν 2005-06 και όσα πέτυχε με τη Ραπίντ στο Κύπελλο UEFA, τόνισε: «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Μιλάμε για έναν τίτλο στο εξωτερικό, με μία ομάδα που έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα 33-34 χρόνια.

Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Θα μπορούσε να είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα (σ.σ. υψώνει τον τόνο της φωνής του) γιατί και πέρυσι ήταν δικό μας.

Αλλά μας το "έκλεψαν", επειδή ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε στο γήπεδο. Μπορεί να χαθεί ένα πρωτάθλημα για ένα οφσάιντ, για ένα πέναλτι, αυτά συμβαίνουν και είναι κατανοητά, αλλά αυτό που συνέβη πέρυσι, ήταν πέρα από κάθε φαντασία, μας πήραν τους βαθμούς στα δικαστήρια.

Δεν υπήρχε τίποτα, όλα ήταν ψεύτικα, όλα άρχισαν από τον Ολυμπιακό κι από τον άνθρωπο που αποκαλούσαν προπονητή τους, ο οποίος ήταν ψεύτης».

Last modified on 21/12/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr