Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπακς: «Ψηφίστε Αντετοκούνμπο τώρα που μετρούν διπλές οι ψήφοι»

Μπακς: «Ψηφίστε Αντετοκούνμπο τώρα που μετρούν διπλές οι ψήφοι»

Σε άπταιστα ελληνικά, οι Μιλγουόκι Μπακς καλούν τους Έλληνες φιλάθλους να ψηφίσουν άμεσα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για αρχηγό μίας εκ των δύο ομάδων του NBA All Star Game 2019,

καθώς οι ψήφοι μετρούν διπλές μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία, τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/1).

«Για τις επόμενες 39 ώρες, όλες οι ψήφοι μετρούν ΔΙΠΛΕΣ!!! Ο Γιάννης βρίσκεται μόλις 91.000 ψήφους πίσω από τον LeBron! Ελάτε να τον βοηθήσουμε να τον προσπεράσει, ψηφίζοντάς τον πρώτα εδώ: vote.nba.com και στη συνέχεια εδώ: http://bit.ly/BucksGVote19» αναφέρει η ανάρτηση των Μπακς στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

H ομάδα του Μιλγουόκι κάνει ό,τι μπορεί για να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρχηγό της μιας από τις δύο ομάδες στο All Star Game. Ήδη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι Μπακς είχαν κάλεσει για πρώτη φορά τότε τους απανταχού Έλληνες να ψηφίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για αρχηγό μίας εκ των δύο ομάδων του NBA All Star Game 2019. «Τρεις εβδομάδες έμειναν για να κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο captain στο NBA All-Star Game 2019!!! Ψηφίστε τον Greek Freak εδώ: nba.com/vote» ανέφερε το post των Μιλγουόκι Μπακς την 1η Ιανουαρίου. Κι ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, είχαν στείλει τις ευχές τους ως ΚΑΕ Ελαφιακός του Δήμου Μιλγουόκι!

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game είναι βέβαια δεδομένη!

Last modified on 10/01/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr