Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Champions League: Νίκες για Ρεάλ και Τότεναμ

Champions League: Νίκες για Ρεάλ και Τότεναμ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ απέκτησαν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.Στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης

επικράτησε 2-1 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Μπενζεμά, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ των Ολλανδών με την χρήση του VAR. Ο Άγιαξ ισοφάρισε στο 75’ με τον Ζίγεκ και το σκορ διαμόρφωσε στο 87’ ο Ασένσιο. 

Στο Λονδίνο η Τότεναμ επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ. Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Σον, ενώ ακολούθησαν τα τέρματα από τον Βερτόνγκεν στο 83’ και τον Γιορέντε στο 86’.
Τότεναμ-Ντόρτμουντ 3-0 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 47' Σον, 83' Βερτόνγκεν, 86' Γιορέντε

Κίτρινες κάρτες: Οριέ - Ντιλέινι

Κόκκινες κάρτες: -

Tότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Φόιτ, Βερτόνγκεν, Γουίνκς, Σισοκό (90' Γουανιάμα), Ερικσεν, Λούκας (85' Γιορέντε), Σον (90' Λαμέλα).

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χακίμι, Ζαγκαντού (77' Σμέλτσερ), Τοπράκ, Ντιαλό, Βίτσελ, Νταούντ, Ντιλέινι, Σάντσο (90' Γκερέιρο), Γκέτσε, Πούλισιτς (87' Πούλισιτς).

 

Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 75' Ζίγεκ - 60' Μπενζεμά, 87' Ασένσιο

Κίτρινες κάρτες: Ζίγεκ - Ρεγκιλόν, Βάσκεθ, Ράμος

Κόκκινες κάρτες: -

Άγιαξ: Ονάνα, Ντε Λιχτ, Φαν Ντε Μπεεκ, Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι, Μπλιντ, Σένε (73' Ντόλμπεργκ), Ντε Γιονγκ, Ζίγεκ, Ταλιαφίκο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο, Κροος, Μόντριτς, Βινίσιους (81' Ντίαζ), Μπέιλ (61' Βάσκεθ), Μπενζεμά (73' Ασένσιο).

Last modified on 14/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr