Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης!

H μεγάλη επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον γεγονός.Δέκα μήνες περίπου μετά την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα», την οποία οδήγησε στην κατάκτηση τριών διαδοχικών Τσάμπιονς Λιγκ

ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τους «μερένχες» και αναλαμβάνει εκ νέου το «τιμόνι» του συλλόγου, που στο μεσοδιάστημα πέρασε αρκετές… φουρτούνες, αρχικά με τον Λοπετέγκι και εν συνεχεία με τον Σολάρι στον πάγκο.

Οι διοικούντες τη Ρεάλ προσέγγισαν τον «Ζιζού» και τον έπεισαν να επιστρέψει από τώρα στην ομάδα παρά την επιθυμία του παλαίμαχου άσου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της με τη λήξη της σεζόν.

Πριν λίγες ώρες η εκπομπή «Jugones» του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου «La Sexta» αποκάλυψε ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η επάνοδος του Ζιντάν στο «Μπερναμπέου» και το ρεπορτάζ της επαληθεύτηκε… μέχρι κεραίας.

Κι αυτό γιατί η Ρεάλ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζιντάν στην ομάδα, γνωστοποιώντας παράλληλα το «διαζύγιο» με τον Σολάρι, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο των Μαδριλένων από το 2016 έως το 2018, κατακτώντας μαζί τους τρία διαδοχικά Τσάμπιονς Λιγκ, ένα πρωτάθλημα, ένα ισπανικό Supercopa, δύο (διαδοχικά) ευρωπαϊκά Super Cup και δύο (διαδοχικά) Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Στις 284 ημέρες που έλειπε από τον πάγκο της Ρεάλ η πολυνίκης του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε εκτός κούρσας στη διεκδίκηση του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αποκλείστηκε εν συνεχεία από το Κόπα Ντελ Ρέι, ενώ γνώρισε και αποκλεισμό-σοκ από τον Άγιαξ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-1 που υπέστη στη Μαδρίτη από τον Αίαντα.

Ο Ζιντάν θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τη διοίκηση της «βασίλισσας» το βράδυ της Δευτέρας (21:00 τοπική ώρα).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Last modified on 11/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr