Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Ελένη Μενεγάκη άκουγε για τον Mr Grey και… δέθηκε με χειροπέδες! Πού ήταν όμως το κλειδί;

Η Ελένη Μενεγάκη άκουγε για τον Mr Grey και… δέθηκε με χειροπέδες! Πού ήταν όμως το κλειδί;

Σε αποκριάτικο κλίμα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή Ελένη με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας να εμφανίζονται με περούκες και με κέφι και τραγούδια.Από τα πρώτα θέματα της εκπομπής ήταν η ταινία

«50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι»την οποία παρακολούθησε την προηγούμενη βδομάδα ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από το δημοσιογράφο να της πει την γνώμη του κι όσο εκείνος μιλούσε για τις περιπέτειες του… Mr Grey η παρουσιάστρια φόρεσε ροζ, γούνινες χειροπέδες – εκτός από ένα καπέλο και ένα αποκριάτικο παπιγιόν -.

Η Ελένη μιλούσε με τις χειροπέδες και έκανε πλάκα τη στιγμή όμως που ήθελε να τις βγάλει… δεν έβρισκε το κλειδί…

Λίγο μετά τις διαφημίσεις και τη μαγειρική του Γιώργου Τσούλη η Ελένη Μενεγάκη μας ενημέρωσε πως θα φτιάξει ένα ερωτικό γλυκό, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η παρουσιάστρια είπε τα υλικά για να προετοιμάσει τις νοικοκυρές με το δικό της, μοναδικό, ερωτικό και γεμάτο υπονοούμενα τρόπο!

Απολαύστε την

 

Last modified on 13/02/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media