Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη από ανθρώπους που τα έχουν όλα αυτά στην ζωή τους.Σκοπός τους είναι να προσφέρουν σε όλους μοντέρνα και ξεχωριστά μάλιστα

Η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα τον τελευταίο καιρό σπουδάζει στην Κύπρο Business με ειδίκευση στον Τουρισμό, ένας κλάδος που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα.

Στις 17 Απριλίου κυκλοφόρησε το καινούργιο ντοκιμαντέρ της Beyonce στο Netflix με τίτλο «Homecoming», στο οποίο η star προχώρησε σε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Χατζίδου, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικό σύμβουλος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού, έθεσε πριν από λίγες μέρες ο Λευτέρης Πανταζής, και δεν το έκανε τυχαία, αφού σοβαροί συναισθηματικοί λόγοι,

Η Meghan Markle έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα που θα έρθει στον κόσμο το βασιλικό μωρό. Κάνει καθημερινά γιόγκα και διαλογισμό, προκειμένου να είναι ήρεμη και χαλαρή.

Η Ιωάννα Μπέλλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά.Όταν μάλιστα ο κ. Μπέλλας, ρωτήθηκε για τις τολμηρές φωτογραφίσεις της κόρης του, αποκάλυψε:

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.Οι δυο τους κάνουν επιλεκτικές βραδινές εξόδους και τις περισσότερες φορές επιλέγουν κάποια θεατρική παράσταση.