Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το φθινόπωρο θα ανέβει και η θεατρική παράσταση Χτυποκάρδια στο Θρανίο», στο θέατρο Ήβη, με την Κατερίνα να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνον της έφηβης και σκανταλιάρας Λίζας Πετροβασίλη,

Η πολυτέλεια, η άνεση και η χαλάρωση τώρα είναι μπροστά σου. Νιώσε μοναδικός!! Νιώσε τη διαφορά!Μια Ελληνική εταιρεία που αποφάσισε να κάνει το όνειρο, μια δική της πραγματικότητα και το έκανε.

Το μωράκι, ο 11 εβδομάδων Σάββας, συνήθως κοιμάται δίπλα τους, αλλά κάποιες φορές και στο δωμάτιό του, αφού υπάρχει μόνιτορ και τον παρακολουθούν. «Δεν είμαι υστερική ούτε υποχόνδρια.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε έντεκα κιλά. «Δεν είχα λιγούρες ούτε και αναγούλες. Στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρέτησε έναν δικό του άνθρωπο, που «έφυγε» από τη ζωή.«Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ!

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξίδεψε στο Μαρόκο με το Celebrity Travel μαζί με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη και μας δίνει τα tips του.Η καρδιά της πόλης του Μαρακές χτυπά στην Τζεμάα ελ Φνα,

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας, ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παττίχης είναι ο άνθρωπος που έχει ανεβάσει τον πήχη στη διασκέδαση της Κύπρου και όχι μόνο.Είμαστε σίγουροι ότι κάτι νέο σκαρώνει πάλι.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι πλέον ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Εκτός από συνάδελφοι, είναι και σύντροφοι στη ζωή και όλα δείχνουν πως υπάρχει πρόθεση και από τους δύο ο δεσμός τους να έχει διάρκεια και να χαράξουν κοινή πορεία.