Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Luxury METAL HOME σας παρουσιάζει την ΙΟΚΑΣΤΗ, μια μεταλλική προκατασκευασμένη οικία - σουίτα εμβαδού 36m², πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, σε απόλυτα προσιτή τιμή αγοράς

Στη συνέντευξη που έδωσε στη Ράνια Κωστάκη και την εκπομπή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμό, ο Σάκης Ρουβάς ήταν άκρως αποκαλυπτικός.Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως έχει «φάει» χυλόπιτα στο παρελθόν!

Το JUST FOR BEAUTY κληρώνει δώρο μια συνεδρία σε όλο το σώμα. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το laser Alexandrite του οίκου Candela , που σας εγγυάται ανώδυνα και μόνιμα αποτελέσματα οριστικής αποτρίχωσης.

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μίλησε στο «Πρωινό», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.Η αθλητικογράφος είπε: «Επηρεάζομαι, καλώς ή κακώς.

Το πρότυπο κέντρο αισθητικής Just For Beauty σας προσκαλεί σε ένα 2μερο event. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 9/02 από τις 11:00πμ έως τις 20:00πμ και το Σάββατο 10/02 από τις 09:00πμ έως τις 15:00μμ

Το YouTube θα αρχίσει να τοποθετεί ειδική επισήμανση σε ειδησεογραφικά βίντεο που έχουν παραχθεί με κυβερνητική ή άλλη δημόσια χρηματοδότηση, σε μια προσπάθεια αύξησης της διαφάνειας και της αξιοπιστίας της πλατφόρμας.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η αλήθεια είναι πως σκεφτήκαμε τι να σας προτείνουμε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Τελικά βέβαια όταν το ξανασκεφτήκαμε καταλήξαμε πως μάλλον η καλύτερη ιδέα

Τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη μαζί με την Ιταλία, και την πέμπτη σε όλο τον κόσμο με την ακριβότερη βενζίνη, κατέλαβε η Ελλάδα στη λίστα της GlobalPetrolPrices.