Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Είναι και αυτές οι φλασιές που τρώμε, που γίνονται κάποιες φορές και εντιτόριαλ.Μια τέτοια φλασιά έφαγα και εγώ, εκεί που καθόμουν (χωρίς λόγο;) όχι βέβαια με κάποιο λόγο (τον ολυμπιακό σκεφτόμουν)

Μια ποινικολόγος που είναι άνθρωπος βραβεύτηκε για το έργο της.Είναι μια αυστηρή και γνήσια ποινικολόγος. Η Σταματία Μάρκου Νικοπούλου είναι η δικηγόρος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

Δεν φημιζόμουν ποτέ ότι μου άρεσε η γυμναστική.. Αλλά .. φίλοι μου μου αρέσει το σπαγγάτο τελικά!Και πως έγινε όλο αυτό θα αναρωτιέστε;Εύκολο είναι, να σας το αποκαλύψω. Γνώρισα το Σπάγγο .. (μαγαζάρα στο Μικρολίμανο)

Συνήθως ξεκινάω πάντα να γράφω μετά από μια έμπνευση .. ξαφνική; Όχι πάντα …Κάθε φορά, κάτι θα διαβάσω, κάτι θα ακούσω, κάτι θα μου γυρίσει το μάτι, κάτι θα υπακούσω … ναι καλά το γράφω υπακούμε

50 χρόνια μετά, η αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.Χτες απόλαυσα μια εκπληκτική παράσταση.

Η ΒroadwayShow Productions, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» και τώρα μας παρουσιάζει, ένα αξεπέραστο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα STOP!»

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ

Κάθε Κυριακή μεσημέρι ένα συναρπαστικό live με τη Μαρία Εγγλέζου και τον Κυριαζή Παπαλούδη μας αποπλανεί σε ένα εφ’ όλης της ύλης “Απολαυστικά Ένοχο” μουσικό ταξίδι με τραγούδια που όλοι λατρεύουμε.