Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ευγενικός αλλά και κατά καιρούς εριστικά επιθετικός. Αυτές οι αντιφάσεις στο χαρακτήρα του με γοήτευσαν, και κάναμε μια όμορφη συνέντευξη.

Επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, πιο ώριμος και διεκδικεί την ζωή που έχασε. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί.Είναι ωραίος και αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Ο Χρίστος Αντωνιάδης έκανε πολλά μάγια στην δεκαετία του 90 και ξαφνικά χάθηκε.

-Μόλις 30 χρονών και είσαι ιδιοκτήτρια του Elizabeth’s House στην Χαλκιδική! Πως έφτασες ως εδώ; Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου φαίνεται απίστευτο. Μόλις τελείωσα το σχολείο το όνειρο μου ήταν να έχωδικό μου ξενοδοχείο!Ότι βήματα έκανα από κει και έπειτα για 10 σχεδόν χρόνια,

Σε κάθε έκθεση ή παράστασή του δεν ξέρει αν θα τον κυνηγήσουν ή θα τον αποθεώσουν. Σκαθάρια, άγγελοι, νεκροκεφαλές και παγόνια συνθέτουν το σύμπαν ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους καλλιτέχνες, που περήφανα ομολογεί «Είμαι ένα λάθος».

Στην πρώτη του Αποκλειστική συνέντευξη μιλάει για όλα. Ένα παιδί προσγειωμένο όμορφο και ταλαντούχο μας εκμυστηρεύεται τα καλύτερα του για την μουσική, τον έρωτα, τις γυναίκες αλλά και την αδυναμία του μπαμπά Στέλιου Ρόκκου!!

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για όλα. Τώρα χτυπάει δυνατά η καρδιά του και δεν φοβάται τίποτα!!Είναι νέος και ταλαντούχος. Κάποιοι τον γνώρισαν μέσα από το τάλεντ σόου, κάποιοι τον ήξεραν απο παλιά, γιατί σε όποιο live τον έβλεπαν δεν τον ξεχνούσαν…

1.Θέλω να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας διαφορετικά. Θέλω να μου περιγράψεις για λίγο την Άννα . Ποια είναι η Άννα Τσιάλτα; Η Άννα είναι απλά μια γυναίκα που μεγάλωσε σε μια πολύ όμορφη οικογένεια που δυστυχώς έχασα και τους δυο μου γονείς πολύ νωρίς.

Τον συναντήσαμε λίγες ώρες πριν την τζενεράλε πρόβα και μίλησα μαζί του για όλα. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη θα τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα και είμαι σίγουρη πως θα σας μεταφέρει και εσάς με το χαμόγελο του και μόνο όλη την θετική αύρα που έχει ως άνθρωπος ..

Page 1 of 2