Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έθεσε νέες βάσεις στον χώρο των cafés στη Θεσσαλονίκη, όταν πριν από λίγα χρόνια άνοιξε το Sugar Angel, ένα πραγματικά παραμυθένιο στέκι

Αυτός είναι ο Γιάννης Κωστάκης ο οποίος ανεβαίνει στην πασαρέλα στις 14 Μαίου στο Κλειστό Γήπεδο Αργυρούπολης και δείχνει πως Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι και Μάλιστα Νικητές! 

Ο Διονύσης Ζάχος μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ γι’ αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αναφέρθηκε στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων, αλλά και στο τουρκικό ζήτημα.
Ισορροπεί ανάμεσα στη σάτιρα και στο δράμα.

Ευγενικός αλλά και κατά καιρούς εριστικά επιθετικός. Αυτές οι αντιφάσεις στο χαρακτήρα του με γοήτευσαν, και κάναμε μια όμορφη συνέντευξη.

Επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, πιο ώριμος και διεκδικεί την ζωή που έχασε. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί.Είναι ωραίος και αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Ο Χρίστος Αντωνιάδης έκανε πολλά μάγια στην δεκαετία του 90 και ξαφνικά χάθηκε.

-Μόλις 30 χρονών και είσαι ιδιοκτήτρια του Elizabeth’s House στην Χαλκιδική! Πως έφτασες ως εδώ; Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου φαίνεται απίστευτο. Μόλις τελείωσα το σχολείο το όνειρο μου ήταν να έχωδικό μου ξενοδοχείο!Ότι βήματα έκανα από κει και έπειτα για 10 σχεδόν χρόνια,

Σε κάθε έκθεση ή παράστασή του δεν ξέρει αν θα τον κυνηγήσουν ή θα τον αποθεώσουν. Σκαθάρια, άγγελοι, νεκροκεφαλές και παγόνια συνθέτουν το σύμπαν ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους καλλιτέχνες, που περήφανα ομολογεί «Είμαι ένα λάθος».

Στην πρώτη του Αποκλειστική συνέντευξη μιλάει για όλα. Ένα παιδί προσγειωμένο όμορφο και ταλαντούχο μας εκμυστηρεύεται τα καλύτερα του για την μουσική, τον έρωτα, τις γυναίκες αλλά και την αδυναμία του μπαμπά Στέλιου Ρόκκου!!

Page 1 of 2