Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το Παρίσι αποτίει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana

Το Παρίσι αποτίει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την 31η Αυγούστου του 1997, ημέρα όπου η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, συγκλονίζοντας το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Όλοι βεβαίως θυμούνται ακόμη και σήμερα την πριγκίπισσα Diana για την ευγένειά της, την καλοσύνη και το χαμόγελό της. Παρόλο που μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Charles το 1996, δεν θεωρείτο πλέον μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, η πριγκίπισσα Diana είχε καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους και να γίνει η δική τους πριγκίπισσα.

Με αφορμή την 22η επέτειο του θανάτου της να πλησιάζει, το Παρίσι θέλει να τιμήσει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Σύμφωνα με τη γαλλική Le Monde, η πόλη φαίνεται πως σχεδιάζει να μετονομάσει την πλατεία ακριβώς επάνω από το Pont de l'Alma, «Place Diana», ορίζοντας την ακριβή τοποθεσία του τροχαίου ως ένα επίσημο μνημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr...

Last modified on 02/06/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr