Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το YouTube αλλάζει τα πάντα στις διαφημίσεις που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις

Το YouTube αλλάζει τα πάντα στις διαφημίσεις που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις

Το YouTube θα αρχίσει να τοποθετεί ειδική επισήμανση σε ειδησεογραφικά βίντεο που έχουν παραχθεί με κυβερνητική ή άλλη δημόσια χρηματοδότηση, σε μια προσπάθεια αύξησης της διαφάνειας και της αξιοπιστίας της πλατφόρμας.

 

Πλέον, τα βίντεο από παραγωγούς ειδήσεων που λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση θα συνοδεύονται από μια ετικέτα που θα τοποθετείται αμέσως κάτω από το βίντεο αλλά πάνω από τον τίτλο του, σύμφωνα με ανακοίνωση του YouTube.

Η λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στους θεατές από τις ΗΠΑ.

«Οι ειδήσεις είναι ένα σημαντικό και διογκούμενο κομμάτι της δραστηριότητάς μας και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το κάνουμε σωστά, υποστηρίζοντας τους παραγωγούς ειδησεογραφικού περιεχομένου στο YouTube με υπεύθυνο τρόπο» αναφέρει η ανακοίνωση. «Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς αλλαγών που κάναμε το 2017 ώστε να αναδείξουμε καλύτερα το αντικειμενικό ειδησεογραφικό περιεχόμενο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

 

Last modified on 08/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr