Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Boat & Fishing: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση για το ψάρεμα και το σκάφος

Boat & Fishing: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση για το ψάρεμα και το σκάφος

Η μεγαλύτερη έκθεση για το ψάρεμα, το σκάφος, τα θαλάσσια σπορ αλλά και τον τουρισμό ανοίγει σήμερα Το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 6 ευρώ...τις πύλες για να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας.

 

Το εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι είναι το σημείο συνάντησης όπου από σήμερα μέχρι και την Κυριακή οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο θα παρουσιάσουν όλα τα νέα προϊόντα που σίγουρα όλοι θα ήθελαν να δουν και να επεξεργαστούν από κοντά.
Σε ενότητες...

Η έκθεση έχει χωριστεί σε θεματικές ενότητες, όπως, ηλεκτρονικά (βυθόμετρα – βοηθήματα ναυσιπλοΐας - Θα διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ στο Avenueκεραίες - ραντάρ - ηλεκτρικές εξωλέμβιες – ηλεκτρονικές άγκυρες – συστήματα ή κ.ά.), σκάφη (από 2-13 μέτρα), watersports (SUP, kayak, θαλάσσια παιχνίδια, στολές, κ.λπ.), ψάρεμα από ακτή & σκάφος και ψαροντούφεκο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες με θέμα ψάρεμα – ψαροτούφεκο. Την έκθεση διοργανώνει το περιοδικό Boat& Fishing.

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή: 13:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 - 21:00
Κυριακή: 10:00 - 21:00

 

Last modified on 29/03/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr