Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καίτη Γαρμπή: Συνθλίβει τα «Αύριο» με νέο τραγούδι

Καίτη Γαρμπή: Συνθλίβει τα «Αύριο» με νέο τραγούδι

«Άσε με να ‘ρθω», λέει η Καίτη Γαρμπή και «πέφτει στη φωτιά» του νέου της single. Η Καίτη Γαρμπή «συνθλίβει» τα «Αύριο» στο νέο τραγούδι της, ανταμώνοντας για άλλη μία φορά με το Γιώργο Σαμπάνη.

Η πρώτη τους απόπειρα πραγματοποιήθηκε πριν από τρία χρόνια και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, αφού ο συνδυασμός των καλλιτεχνικών χαρακτηριστικών τους μας χάρισε τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Κορωνίδα εκείνης της πρώτης συνεργασίας τους, στο πλαίσιο του δίσκου «Περίεργες Μέρες» της Καίτης Γαρμπή, ήταν εννοείται οι μεγάλες επιτυχίες «Ανεμορδαμένα Ύψη», σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και «Ψεύτη», σε στίχους του Νίκου Γρίτση.

Επιπλέον, οι δύο καλλιτέχνες – ο καθένας πάντα από το πόστο του – μοιράστηκαν τότε μαζί μας και τα κομμάτια «Περίεργες Μέρες», «Τι Με Κοιτάς» και «Το Λιγάκι».

«Άσε με να ‘ρθω…»
Η Καίτη Γαρμπή, διαθέτοντας 27 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, σμίγουν και πάλι με αφορμή ένα καινούριο τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι «Αύριο» και τη σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη συνοδεύει με τους στίχους του ο Νίκος Γρίτσης.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Last modified on 01/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media