Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

«Φτωχά» σε γκολ ήταν τα τρία πρώτα παιχνίδια, με τα οποία άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League, από τα οποία ξεχώρισε φυσικά η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) επί του Παναθηναϊκού.

 

Πάντως την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα υπόσχεται να μας αποζημιώσει για το κακό θέαμα του Σαββάτου και να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται εν πολλοίς το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα στις 19.30 (Novasports 1) ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στην έδρα των «ασπρόμαυρων», με τους Θεσσαλονικείς να έχουν στόχο να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τη διαφορά των 6 βαθμών, που τους χωρίζει από τον μεγάλο τους αντίπαλο, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα «διπλό», που θα τους βάλει γερά στο κόλπο του τίτλου.

Πριν το μεγάλο ντέρμπι η αγωνιστική δράση της ημέρας θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ. Εκεί στις 15.00 (Novasports 1) η ΑΕΚ, η οποία την Πέμπτη έφυγε με τη νίκη (1-0) από το Περιστέρι, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Στις 19.00 (ΕΡΤ1) ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τούμπα.

Η 20η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με δύο αγώνες. Στις 19.00 (ΕΡΤ1) ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο, ενώ μισή ώρα αργότερα (19.30, Novasports 1) Aστέρας και Άρης θα αναμετρηθούν στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά αμφίρροπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/2

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Ξάνθη-Λαμία 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2

15:00 ΑΕΚ-ΟΦΗ Novasports 1
19:00 Ατρόμητος-Λεβαδειακός EΡΤ1
19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Novasports 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/2

19:00 Παναιτωλικός-ΑΕΛ ΕΡΤ1
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Άρης Novasports 1

Last modified on 10/02/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr