Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Sonias Academy: Μάθε τα πάντα για μια πιο εξελιγμένη καριέρα

Sonias Academy: Μάθε τα πάντα για μια πιο εξελιγμένη καριέρα

Είσαι επαγγελματίας αισθητικός ή μακιγιέρ;Θέλεις να δώσεις λίγη έξτρα “ένταση” στις υπηρεσίες σου;Ενημερώσου τώρα για τα νέα σεμινάρια εξτένσιον βλεφαρίδων και απογείωσε την επιχείρησή σου!

 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης, ο σπουδαστής εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους της Αισθητικής Άκρων στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την πρακτική του άσκηση και αποκτά επαγγελματική εμπειρία, ώστε να αποφοιτήσει με συγκριτικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας Αισθητικός Άκρων.

Όλα τα μαθήματα μανικιούρ – πεντικιούρ είναι χωρισμένα σε ενότητες και κάθε ενότητα χωρίζεται σε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η θεωρητική κατάρτιση γίνεται με τη βοήθεια από καθηγητές που επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την αγάπη τους για την τέχνη του μανικιούρ
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δωθούν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
Eνημερώσου στα τηλέφωνα 2130023910 & 6979059349

Περισσότερα στο https://www.bizznews.gr

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr