Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συνεργασία-έκπληξη για Χρήστο Δάντη με Droulias Brothers: Τι ετοιμάζουν;

Συνεργασία-έκπληξη για Χρήστο Δάντη με Droulias Brothers: Τι ετοιμάζουν;

Καθόλου τυχαία, δεν ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η συνάντηση του Χρήστου Δάντη με τους Droulias Brothers!Οι τρεις καλλιτέχνες, εθεάθησαν στο «Αmbassador club», να συζητούν για αρκετές ώρες,

σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, δίνοντας τα χέρια και ανταλλάσσοντας θερμές χειραψίες, φεύγοντας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι Droulias Brothers λίγες ώρες μετά, στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, το αποτέλεσμα του ραντεβού, είχε μία σπουδαία συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη, έναν καλλιτέχνη που τόσο θαυμάζουν.

Τα αδέρφια που «σαρώνουν» στις live εμφανίσεις τους με το ξεσηκωτικό πρόγραμμά τους, και που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Πιο τρελός από την τρέλα», ενώ σε λίγο καιρό θα μας εκπλήξουν με νέο hit για χειρός του μετρ των επιτυχιών Μιχάλη Τουρατζίδη, από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και για λίγες Παρασκευές, μαζί με τον Χρήστο Δάντη, που ξεχώρισε το ταλέντο τους, θα απογειώσουν τη διασκέδαση, με ένα μοναδικό live πρόγραμμα στο «Ambassador club» στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε τι ανάρτησαν στο Facebook:

Droulias Brothers

 

Last modified on 01/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr