Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Θλίψη για τον Γιώργο Γιαννιά: Πέθανε στενός του συνεργάτης

Θλίψη για τον Γιώργο Γιαννιά: Πέθανε στενός του συνεργάτης

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Γιώργος Γιαννιάς καθώς έφυγε από την ζωή ένας από τους στενούς του συνεργάτες.«Καλή ξεκούραση αδερφέ μου … ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου… θα σε θυμάμαι για πάντα ρε ταλεντάρα μου…

το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε και θα παίζεις βιολί όπως μόνο εσύ ήξερες. Είσαι ο καλύτερος!!! Καλό ταξίδι καλό μου παιδί και ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΙ… σ’ αγαπώ ρε, σ’ αγαπώ πολύ… θα μου λείψεις», έγραψε, το βράδυ της Τρίτης, στο Facebook, ο τραγουδιστής, κάνοντας γνωστό τον θάνατο του βιολιστή Γιάννη Στρατήγη.

Γεννημένος στα Μέγαρα, ο Γιάννης Στρατήγης άρχισε να ασχολείται με το βιολί από την ηλικία των 8 ετών, ενώ, εκτός από τον Γιώργο Γιαννιά, συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, δίδασκε βιολί στο ωδείο του δήμου Μεγαρέων.
Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ο βιολιστής ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, τον οποίο, τελικά, δεν κατάφερε να νικήσει οριστικά. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 14:00, στην Μητρόπολη των Μεγάρων.

 

Last modified on 12/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr