Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

The Voice: Με αέρα νικητή ο Γιώργος Βέρος πέρασε στην επόμενη φάση

The Voice: Με αέρα νικητή ο Γιώργος Βέρος πέρασε στην επόμενη φάση

Για μια ανανέωση στην καριέρα του βρέθηκε στη σκηνή του The Voice ο Γιώργος Βέρος στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που γνωρίζουν τον καλλιτέχνη τόσο

στη διαδρομή του στη συμπρωτεύουσα όσο και από την δισκογραφία του. Στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής επέλεξε να… «γυρίσει» τις καρέκλες με την μεγάλη επιτυχία «Αδιέξοδο» και τα κατάφερε καθώς οι άντρες του Voice γύρισαν όλοι, σε αντίθεση με την Έλενα Παπαρίζου. Αμέσως μόλις αντίκρισαν όμως τον τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του!

«Μαζί ξεκινήσαμε με τον Γιώργο πριν πολλά πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη δεν το πιστεύω πόσο περήφανο με κάνεις αυτή τη στιγμή.» Ο Γιώργος είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Οι δυνατότητες στη φωνή του νομίζω είναι εκπληκτικές. Πρόδωσε νωρίς νωρίς ο Κωνσταντίνος Αργυρός προς τους υπόλοιπους coaches του The Voice. Ο διαγωνιζόμενος ωστόσο έδειξε, για λίγο τουλάχιστον, να μην έχει καταλήξει στην απόφαση του. Βέβαια, αυτό ολοκληρώθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Και έτσι ο Γιώργος Βέρος συνεχίζει το ταξίδι στο The Voice με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού!

 

Last modified on 01/11/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media